Apple Patenteert Aanraakrand Om Scherm

Dat zou een touchscreen opleveren dat zonne energie kan opnemen. Apple besloot voor de lancering van de meest recente iphones om afstand te nemen van de mogelijkheid omdat het niet altijd nodig is om te bereiken wat je ermee wil bereiken op een smartphone.

Patent Amoled Scherm Voor Iphone Ipad En Mac

In hun aanvraag omschrijft het amerikaanse bedrijf een.

Apple patenteert aanraakrand om scherm. Zo kan je scherm dus ook functioneren als fysieke knop of microfoon. Maar apple s laatste toewijzing is op verschillende niveau s interessant. A pple heeft een nieuw patent toegewezen gekregen waarin het een technologie omschrijft waarin flexibele displays ingezet kunnen worden als besturingselement.

26 april 2018 17 37 apple heeft de aanvraag gedaan bij het amerikaanse patentbureau maar het patent is nog niet toegewezen. Apple heeft een patent toegewezen gekregen op een scherm waarbij zowel een aanraakgevoelige laag als zonnecellen zijn ingebouwd. Het zou gaan om een vouwbaar elektronisch toestel met een flexibel scherm.

Apple patenteert randloze beeldschermen voor iphone ipad en mac. Apple heeft aan patent ingediend voor een uitvinding voor een aangepast lcd scherm voor gadgets zoals iphones en ipods dat beter af te lezen is als je een polaroid zonnebril draagt. Het scherm is interactief.

Nu is het vaak zo dat er nog wel ergens. Het scherm ingedrukt houden doet namelijk vrijwel hetzelfde. Apple patenteert opvouwbare iphone 23 november 2017 19 23 aangepast.

Patently apple de terugkeer van force touch. Maar met de huidige technologie was het voor apple niet mogelijk om de schermrand volledig te laten verdwijnen tot nu toe. Apple patenteert nabijheiddetector voor handhelds.

Apple werkt al jaren aan het dunner maken van de randen rond zijn iphones en ipads en we verwachten begin volgend jaar vergelijkbare ontwerpwijzigingen voor de apple silicon updates voor de macbook pro 14in en de nieuwe imac. Een nieuwe dag een nieuw patent. Macbook pro patent voor touch bar afbeelding.

Dit is hier bedoeld om het scherm voor 100 te kunnen gebruiken voor de nuttige output de video. Een apple patent beschrijft een holografisch 3d scherm voor de iphone ipad en andere tablets en smartphones. 28 november apple heeft eerder deze maand in de vs een aanvraag voor een nieuw patent ingediend.

Aangepaste Aanraking Gebruiken Met Een Iphone Ipad Ipod Touch Of Apple Watch Apple Support

Apple Een Nieuw Patent Om Onwillekeurige Aanrakingen Op Het Scherm Te Voorkomen Gizblog

Apple Patenteert Opvouwbare Iphone Rtl Nieuws

Apple Vervangt Schermen Macbook Met Vlekken Appletips

Apple Vraagt Patent Aan Voor Technologie Die Scherm Bedekt Tegen Gluurders Techpulse

Het Scherm Van Je Macbook Roteren Appletips

Apple Vraagt Patent Aan Voor Opvouwbare Iphone Met Zelfhelend Scherm Business Am

Apple Waarschuwt Voor Beperkingen Oled Scherm In Iphone X

Apple Vervangt Schermen Macbook Met Vlekken Appletips

Apple Patenteert Scherm Met Gaten En Doorzichtige Achterkant Winmag Pro

Staingate Het Coating Probleem Van Apple S Macbook Met Retina Scherm Mac Voor Minder

De Helderheid Op Uw Iphone Ipad Of Ipod Touch Aanpassen Apple Support

Apple Een Nieuw Patent Om Onwillekeurige Aanrakingen Op Het Scherm Te Voorkomen Gizblog

Bereikbaarheid Op De Iphone Gaat Je Iphone Scherm Plotseling Omlaag

a dark and stormy night

It was a dark and stormy ni… . "It was a dark and stormy night" is an often-mocked and parodied phrase considered to represe...